Kedves Könyvbarátunk!

A jó dolgokban szerintünk mindig az a legjobb, ha nem érnek véget! Ezért úgy gondoltuk, hogy augusztusban is elhozzuk Ajándékkönyv akciónkat, amelyben újabb 4 könyv közül választhatsz egyet ajándékba változatlan feltételekkel.

Mit is jelent ez?

Ha augusztus 1. és augusztus 31. között adod le rendelésed az aranybagoly.hu-n, és ennek értéke eléri vagy meghaladja a 9900 forintot, akkor nem csak a szállítás lesz ingyenes, de máris választhatsz egyet a kijelölt négy könyv közül ajándékba! (A kiválasztást a rendelés végén ajánlja fel a rendszer.)

 

Nálad melyik a nyerő?

 

Deep - Tónus

Stage Dive 4.

Kylie Scott

Pozitív. Két kicsi vonal a terhességi teszten azt jelenti, hogy Lizzy Rollins teljesen mindennapi élete mindörökre megváltozik azért, amit a Stage Dive lehengerlően szexis basszgitárosával, Ben Nicholsonnal követett el. A kapcsolat most már örök, de lesz ebből szerelem is?

Bővebben...

Gyilkos társas

J. S. Carol

Jody 'JJ' Johnson, fiatal PR-szakértő hölgy éppen Los Angeles legfelkapottabb éttermében ebédel, amikor álarcos fegyveres ront be robbanómellényben, és túszul ejti a vendégeket. JJ arról híres, hogy minden problémát képes elsimítani. Ebben a helyzetben azonban ő is tanácstalan.

Bővebben...

a girl like that - Egy olyan lány

Tanaz Bhathena

A tizenhat éves Zarin Wadiáról sokan sokfélét mondanak, és ő az a fajta lány, aki folyton bajba keveredik, és az iskolában mindenki jól ismeri a szerelmi kalandjairól szóló pletykákat. De akkor hogy lehetséges, hogy a tizennyolc éves Porus Dumasiának senki más nem tetszik, csak ő? És hogy fordulhat elő, hogy a két fiatalra holtan találnak rá egy összezúzott kocsiban a szaúd-arábiai város, Dzsidda határában? Vajon mi az igazság?

Bővebben...

Az utolsó srácok a Földön és a Zombiparádé

Az utolsó srácok a Földön 2.

Max Brallier

A zombik eltűnőben vannak. Jack Sullivan, a hétköznapi embergyerek viszont gyanút fog. Folyton egy kísérteties sikolyt hall, ami mintha magához hívná a zombikat - de hová, és milyen (feltehetőleg sötét) célból? Jack a három legjobb barátjával tud összefogni. Talán már csak ők maradtak egyedüli emberként a Földön. Nekik kell kideríteniük a titkot.

Bővebben...

Nézzetek meg szuper akcióinkat is és ha már minden könyv a kosárban, a vásárlás végén ott lesz a lehetőség, hogy kiválasszátok az INGYENES AJÁNDÉK könyveteket!

(További részletek az Akciós szabályzatban)

Újdonságok

A füredi gyermek
Karády Anna
4 799 Ft
A Te döntésed
Almási Kitti
3 990 Ft
Mindennapi játszmáink
Bagdy Emőke, F. Várkonyi Zsuzsa, Popper Péter, Szendi Gábor
2 940 Ft
Árvízi napló
Fábián Janka
3 999 Ft
Később
Stephen King
3 999 Ft
A lótusz virága
Baráth Viktória
4 399 Ft
Anyám szerint
Náray Tamás
5 299 Ft
Winter (Holdbéli krónikák 4.)
Marissa Meyer
5 799 Ft
Spanyol szerelmi átverés
Elena Armas
4 490 Ft
A császár menyasszonya (Sissi 1.)
Gaby Schuster
2 999 Ft