Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
A kígyó árnyéka

A kígyó árnyéka

A Kane krónikák 3.

Szerző:

A halandó világ sorsa forog kockán.
A jelek szerint Carternek és Sadie-nek nem sikerül kordában tartania Apóphiszt, a káosz kígyóját, aki már régóta azon ügyködik, hogy örök sötétségbe borítsa a világot. A Kane testvérek lehetetlennek tűnő feladattal néznek szembe: egyszer és mindenkorra el kell pusztítaniuk a kígyót.

Mindeközben az Élet Házában polgárháborús helyzet uralkodik, az istenek pedig megosztottak, így a brooklyni ház ifjú tanoncainak jóformán segítség nélkül kell szembeszállniuk a káosz erőivel. Egyetlen reményük egy ősi varázslat, ami a kígyó saját árnyékából kovácsol fegyvert, de az a mágia már évezredekkel ezelőtt elveszett.

A Kane testvérek kénytelenek egy erős mágus gyilkos kedvű szellemére hagyatkozni, ugyanis csak ő képes megmutatni nekik a kígyó árnyékát… De persze az is lehet, hogy az alvilág bugyrain át egyenesen a halálba vezeti őket. Megbízhatnak vajon benne? Persze hogy nem!

A Kane család végzete beteljesül a Kane-krónikák lebilincselő fináléjában.

A káosz visszatér! Kövesd a kalandokat!
"Csodálatos befejezése a sorozatnak, amit annyira megszerettem. Nagyon fog hiányozni Sadie és Carter, most már ők is azok közé a szereplők közé tartoznak, akiket biztosan sosem felejtek el. Alkalmasint szívesen újraolvasom az egész sorozatot, hogy újra találkozzak velük." - AJ, goodreads.com

12 éves kortól ajánljuk!

(Nincs értékelés)
3 699 Ft
Puhafedeles
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik