Nincs engedélyezve a javascript.
Olvass
bele
A sötét prófécia

A sötét prófécia

Apollón próbái 2.

Szerző:

Apollón, az egykor ünnepelt isten különféle okokból szánalmas halandóvá silányult.
Most félvér barátai társaságában beutazza Észak-Amerikát, hogy teljesítse küldetését, és visszaférkőzzön Zeusz kegyeibe.

Zeusz azzal büntette fiát, hogy egy Lester nevű esetlen, pattanásos, halandó kamasz alakjában a földre taszította. Csak úgy kerülhet vissza olimposzi trónjára, ha feléleszti a sötétbe borult orákulumokat.

Apollón a Félvér Táborban kiállt sok veszélyes - és enyhén szólva is megalázó - próbatétel után most hajmeresztő küldetésre indul. Ő és társai azt a feladatot kapják, hogy keressék meg az ókor legveszélyesebb orákulumát, egy kísértetjárta barlangot, ahol Apollón megtudhatja, miként változhat vissza istenné - már amennyiben sikerül elkerülnie a halált vagy a tébolyt.

A csapatot a gonosz Triumvirátus második tagja, egy római császár hátráltatja küldetésében, akinek vérszomja és nagyzolása mellett még Nero is eltörpül.

Apollón csak úgy élheti túl a kalandot, ha egyesíti erejét a váratlanul felbukkanó szövetségesekkel, akik a félistenek világából sietnek a segítségére.

Tarts velünk ezen a viszontagságokban, vidámságban és haikukban bővelkedő utazáson!

"Ez egy Rick Riordan-könyv. Mit mondhatnék még? [...] Bármi, ami olvasásra bírja a fiaimat, megérdemli az öt csillagot." - Kristine Griswold, amazon.com

10 éves kortól ajánljuk!

(Nincs értékelés)
4 599 Ft
Keménytáblás
Szállítás:
1-7 munkanap
Készleten
Tetszik