Nincs engedélyezve a javascript.
The Good Luck Girls
-20%

The Good Luck Girls

Eladó éjszakák

Aster, a védelmező
Violet, a kedvenc
Tansy, a gyógyító
Mallow, a harcos
Clementine, a katalizátor
Ők a szerencselányok
Arkattában szerencselányoknak hívják őket, ám számukra világos, hogy sorsuk minden, csak nem szerencsés. Gyerekként adták el az örömháznak és átkozott tintával jelölték meg őket. Így rabok lettek egy életben, amelyet önszántukból sosem választottak volna. Amikor Clementine véletlenül megöli az egyik ügyfelet, a lányok kénytelenek belevágni egy igen kockázatos és veszélyes szökésbe. Kezdetét veszi az embert próbáló utazás, amelynek végső célja a szabadság, az igazság és a bosszú - egy olyan országban, amelyben egyikből sem jutott nekik. Arkatta a legkegyetlenebb emberi és emberfeletti erőivel üldözi őket, miközben egyetlen reményük egy szerencselányról szerencselányra szálló esti mese. Egy mese, melyben csak a kisgyermekek és a kétségbeesettek hisznek. De a túléléshez a szerencsénél jóval többre lesz szükségük.
„Igen erőteljes olvasmány, amely elhiteti velünk, hogy a szabadságunkért érdemes küzdeni minden áron.”
Goodreads

„Ne becsüld le Arkatta örömházainak leányait, mert ez könnyen az életedbe kerülhet. Davis The Good Luck Girls - Eladó éjszakák című könyve egy véres tündérmese, amelynek sötét világa arra emlékeztet minket, hogy a szabadságért magas árat kell fizetni, mégis érdemes minden áron küzdeni érte.”

Dhonielle Clayton, a The Belles - A szépség ára c. könyv szerzője

„A Westworld találkozása A szolgálólány meséjével - röviden így lehet jellemezni a szerzőnő lenyűgözően szép fantasy kalandregényét.”
Amazon

„Ez egy igazán egyedülálló alkotás a reményről, a vágyakról és a kitartásról. Izgalmas olvasmány, amely szórakoztat és elgondolkodtat egyszerre.”
Barnes&Noble

(Nincs értékelés)
2 799 Ft
Eredeti ár:
3 499 Ft
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2021.
Tetszik