Dead of Winter - A tél halottai

Arkánum Krónikák 3.

Kresley Cole

Sorozat: Vörös pöttyös könyvek, Az Arkánum Krónikák

Vajon Evie képes meggyőzni két rivális szerelmét, hogy működjenek együtt? Az életük múlik rajta.

Szívszorító döntések

Evie-t szinte elvarázsolja a nehézségek nélküli élet a Halálnál, mígnem Jacket elkapják a Szeretők, a két legrettenetesebb Arkánum. Bármit megtesz, hogy megmentse, ha kell, még a Halál lenyűgöző műkincsekkel és kényelmi eszközökkel teli börtönéből is megszökik, mit sem törődve egykori szerelme lopott pillantásaival.

Bizonytalan győzelem

Bár a szíve egy darabja a Halállal marad, Evie nekivág a veszélyekkel teli posztapokaliptikus pusztaságnak, hogy a szövetségeseivel összeállva közösen támadjanak a Szeretőkre. Egy ilyen félelmetes ellenség legyőzéséhez haditerv szükséges, ami azt jelenti, hogy Evie-nek, Jacknek és Aricnak szövetkeznie kell. Evie maga sem tudja eldönteni, mi a nagyobb lehetetlenség: túlélni a rabszolga-kereskedőket, a pestist, a zsákosokat és a többi Arkánumot, vagy rávenni Jacket és a Halált az együttműködésre.

Két hős visszatér

Szerelem és gyűlölet között keskeny a határvonal, és Evie-nek fogalma sincs, hányadán áll Jackkel vagy a Halállal. Vajon ez a bizarr hármas le tudja győzni a Szeretőket, mielőtt egymást ölnék meg?

A Méreghercegnővel és a Végtelen lovaggal kezdődő nagy kaland A tél halottaival folytatódik. Fordulatokban bővelkedő történet izgalmas mentőakciókkal, megváltással és a létező legalantasabb bosszúval. Hagyd, hogy magával ragadjon!

"Igen. Befejeztem. A szívem most is zakatol és sajog, és legszívesebben csak üvöltenék. Igen. Micsoda könyv volt!" -InfoJunkie

Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan!

Tetszeni fog. 16 éves kortól ajánljuk!

3 799 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 768759
EAN: 9789634577843
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 384
Megjelenés: 2021
KSH: 4901100000
Eredeti megnevezés: Dead of Winter
Fordító: Szoboszlay Anna
Nyelv: magyar
Alcím: Arkánum Krónikák 3.
Méret (mm): 137 x 204 x 30
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Fantasy