My Skylar - Drága Skylar

Penelope Ward

Sorozat: Rubin pöttyös könyvek

Ő volt a legjobb barátom, de titokban epekedtem érte.

Egyik dolog jött a másik után, ami elválasztott bennünket, így félelemben töltöttem az elmúlt évtizedet, hogy örökre elveszítem Skylart. Először jött a rák, amit túlélt ugyan, ám azután elmondhatatlan dolgokon ment keresztül miattam. Ezért elhagyta a várost. Éveken át azt hittem, hogy nem láthatom soha többé. De most visszatért… és egy másik pasassal él.

Nem érdemlem meg mindazok után, amit átélt miattam, de nem tudok nélküle élni. Ez az utolsó esélyem, mert élete legnagyobb hibáját készül elkövetni. Látom a tekintetén, hogy nem szereti. Még mindig engem szeret… éppen ezért kell megállítanom, mielőtt túl késő lenne.

Forró és szenvedélyes, "barátságból lett szerelem" regénye - olyan fordulattal, amitől összeszorul a szíved…

A My Skylar - Drága Skylar önálló regény, de kapcsolódik a Jake Undone - Jake megadja magát történetéhez.

"El kell mondanom, hogy ez a könyv rabul ejtett az első mondattól az utolsóig: először nevettem valami viccesen, aztán ugyanolyan gyorsan történt valami szomorú és szívszaggató dolog, amitől könnybe lábadt a szemem." - ThreeChicks, goodreads.com

"Fogsz nevetni, sírni, kiabálni a lapokhoz, és teljesen, fülig beleszeretsz majd ebbe a történetbe." - Lindsey, goodreads.com Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! Fiatal nőknek, felső korhatár nélkül!

3 699 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-7 munkanap

Raktári kód: 770548
EAN: 9789635617166
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 416
Megjelenés: 2021
KSH: 4901100000
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
Nyelv: magyar
Méret (mm): 136 x 204 x 29
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

TOP Szépirodalmi

Rubin pöttyös könyvek

Tovább