Outlander 7/1 - Csontok visszhangozzák

Diana Gabaldon

Sorozat: Arany pöttyös könyvek

A mestermű folytatódik!

Jamie Fraser, a volt jakobita, akit magával sodornak a lázadások, három dolgot tud biztosan az amerikai felkelésről: az amerikaiak fognak nyerni; ha a győztesek oldalán harcol, az még nem garantálja a túlélést; és inkább meghalna, mint hogy egy puskacső mentén kelljen szembenéznie törvénytelen fiával – a brit hadsereg fiatal hadnagyával.

Claire is tudja, hogy az amerikaiak fognak nyerni, de a győzelem végső árával ő sincs tisztában. Addig azonban, amíg cseppnyi beleszólása is van a dologba, Jamie élete és boldogsága nem lesz része ennek az árnak.

Közben a huszadik század viszonylagos biztonságában Jamie és Claire lánya, Brianna és a férje, Roger MacKenzie új otthonra találtak a történelmi, skót birtokon, ahol Claire levelein keresztül megelevenedik a lány szüleinek két évszázaddal korábbi története. Az oldalak Claire harci sérülésektől borított férje iránt érzett szerelméről mesélnek, illetve az utazásukról Észak-Karolinából a nyílt tenger felé, ahol találkoznak egy privatérral, és tengeri csatába keverednek. Ám Brianna és Roger nemcsak a felmenőik, hanem a saját sorsukra utaló nyomokat is keresik. Mert a MacKenzie család jövője a felföldön rejtélyesen, végérvényesen és szorosan összefonódik a háború tépázta gyarmati Amerika történelmével.

Légy a részese!

A káprázatos és világszerte kirobbanóan sikeres Outlander saga 7. része.

„Minden megvan benne, amit Gabaldontól elvárhatunk… kaland, történelem, romantika, mesteri képzelőerő.” – The Arizona Republic

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Felnőtteknek ajánljuk!

5 499 Ft

ragasztott kartonált

Szállítás: 1-3 munkanap

Raktári kód: 1002840
EAN: 9789635970131
Kötésmód: ragasztott kartonált
Oldalszám: 616
Megjelenés: 2022
Nyelv: magyar
Méret (mm): 137 x 205 x 38
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Új hozzászólás
(Nincs értékelés) Még nem szavaztak

A szerző további művei

TOP Kaland

Arany pöttyös könyvek

Tovább